Участь у практичній онлайн-конференції, присвяченій впливу війни на освітян

Протягом двох днів, 27 та 28 січня 2023 року. педагогічні працівники Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування НАУ» взяли участь у практичній онлайн конференції: «Освітній фронт. Вплив війни на освітян».
Захід організовано освітньою фундацією GoGlobal (ГО «Го Глобал») у межах проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується «ІСАР Єднання» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є виключною відповідальністю GoGlobal і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.
Під час конференції були розглянуті актуальні питання:
1. «Освітній фронт. Вплив війни на освітян».
2. «Освітній фронт. Непроговорене» .
3. «Внутрішньо та зовнішньо переміщені учні: як адаптувати, як повернути».
Також були проведенні практичні заняття на теми:«Кольоротерапія. Лікуємо себе самі», «Вигорання» та .воркшопи: як мотивувати учнів навчатися в умовах воєнного часу; інтегрування розвитку стресостійкості/резильєнтності в уроки; перша психологічна допомога – «must know» для вчителя сьогодні; як знайти та відновити власний ресурс; соціально-емоційне навчання: що це і чому це важливо саме зараз; гострі ситуації на уроці: дії вчителів під час онлайн- та офлайн-навчання.
 
Вдячні організаторам за актуальний та корисний захід.