Участь студентів групи 556 в онлайн заході "Кібергігієна у житті та на роботі"

02 лютого 2023 року студенти 556 групи разом з куратором прийняли участь в онлайн-заході «Кібергігієна у житті та на роботі». Захід організовано Офісом підтримки вченого, у партнерстві з Фондом Східна Європа.

Запрошеним спікером даного заходу був Іван Копиченко експерт програми EGAP Фонду Східна Європа. В рамках заходу спікер поділився практичними інструментами для убезпечення себе та свого робочого простору від можливих кіберризиків.

Студенти задавали питання, приймали активну участь в спілкуванні зі спікером, цікавилися поданою інформацією.

Враження студентів від заходу:

Було цікаво послухати про види інформації, способи збереження інформації.

Я дізнався про види атак в інтернеті та можливості захисту від них.

Мені сподобалося. Дізнався багато нового про те, як захистити свої дані та не потрапити на шахраїв.

Враження від «Кібергігієни» чудові. Все дуже зрозуміло і доступно розповіли. Було дуже цікаво побувати саме на такому заході, пов‘язаному з кібербезпекою, де я дізналась багато нового. Це дуже хороший досвід, дякую!

Мені дуже сподобався цей захід. Було багато цікавої та корисної інформації щодо кібербезпеки. Повторили основні методи шахраїв та злочинців, і те як від них захиститися.

В цілому захід цікавий та інформативний. Дізналися та покращили знання, як не потрапити на обман та фішинг в інтернеті. Досить цікаво та структуровано викладено інформацію. Захід сподобався.

Прийняли участь в онлайн заході «Кібергігієна у житті та на роботі»: Пухальський Дмитро, Федоренко Іван, Марченко Кирил, Лавриненко Роман, Олійник Данило, Мамчик Софія, Тиховський Дмитро, Отрішко В'ячеслав, Шушулков Ігор, Марущак Назар, Кухар Назар, Пересипкін Микита, Ставинога Андрій, Шевченко Богдан, Шевчук Вероніка, Худащов Богдан разом з куратором Ольгою Орловою.