СТУДЕНТСЬКА НАУКА ВПЕВНЕНО РУХАЄТЬСЯ ВПЕРЕД!

7 лютого та 8 лютого 2023 року відбулись перші онлайн-засідання студентських наукових гуртків циклової комісії фінансів та менеджменту за напрямами «Актуальні проблеми та перспективи фінансових відносин в умовах сучасності» та «Менеджмент ХХІ століття: теоретичні та практичні аспекти» за участю студентів та провідних викладачів.

Форматом зустрічей було обрано науково-практичний семінар на тему «Правові та організаційні засади функціонування та розвитку сфери наукової діяльності». Модератором заходів виступив викладач фінансово-економічних дисциплін, кандидат економічних наук Павло ПРАВДИВЦЕВ.

Під час спільної роботи студенти мали можливість не тільки познайомитися з правовими та організаційними аспектами наукової діяльності, а й перевірити себе на знання видів видань, правил оформлення наукової роботи, навчитися структурувати фахову наукову статтю.

За два дні роботи гуртків участь в них взяли 24 майбутніх молодих вчених коледжу та 13 викладачів.

З календарем майбутніх засідань наукових гуртків циклової комісії фінансів та менеджменту та матеріалами вже проведених можна ознайомитися за посиланням: https://sites.google.com/kitz.nau.edu.ua/ssc-financeandmanage.

Далі буде…