Свято Масляної

10 лютого відбулося чергове засідання етнографічної студії.  Для всіх учасників  було великою честю приймати на заході особливого гостя- Віталія ПОЛІЩУКА, воїна ЗСУ,  нашого захисника, який боронить рідну землю від московської навали і під час короткої відпустки мав можливість бути присутнім на святі разом з сином Данилом (ГР-11) та дружиною Оленою. Студенти груп ГР-11 Данило ВОРОХОБ,   ЗВ-13 Артем ДАВЛЯТОВ, Ф-10 Аріна РАЄНОК,  Анна ГУРИН, Руслана КРИВОРУЧКО,
Карина МИГОЛЬ,  ОВ-12 Катерина БУЗУН, Надія ВЛАСЕНКО, Уляна ЛЯХ,  Інна  ОСІПЧУК, Д-26 Катерина ВЛАСЕНКО, Наталія ПУШКАРЕНКО,  Дарія МАШЕВЕЦЬ під керівництвом викладачок ЦК філологічних дисциплін Віри МАКСИМЧУК та Антоніни БОГІНСЬКОЇ  підготували свято Масляної (Колодія). Активну участь у заході взяли донечки наших колег - другокласниця Софійка СЛИВКО  та п'ятирічна Настуся
ПИСАРЧУК. Цікаві повідомлення про традиції святкування Масляної підготували запрошені на засідання студії студентки Київського фахового коледжу  архітектури,  будівництва та управління  Влада БОДНАР  та Аліна ОСАДЧА (керівник- викладачка навчальної дисципліни "Історія української державності і культури"  Ніна КИСЛИЦЬКА) . Веселій атмосфері свята сприяли конкурси,  народні ігри, танці та інші розваги, що прийшли до нас з давнини.
Учасники заходу щиро дякують за активну допомогу у проведенні свята Масляної кураторкам груп ГР-11 Галині МАРЧУК, Ф-10 Тетяні ЯМКОВІЙ, нашим колегам- подружжю Вікторії та Ярославу СЛИВКО, викладачці ЦК іноземних мов  Валентині МИГОЛЬ, ЦК суспільних дисциплін Валентині ПИСАРЧУК, голові ЦК фінансів і менеджменту Олені БРЕЗІЦЬКІЙ.
Щира вдячність керівниці гуртка коледжу Анні ІЛЬЧЕНКО, яка створює яскраві,  креативні відео про наші виховні заходи для сайту коледжу і соцмережі TikTok.
Організатори дякують членкиням Всеукраїнського жіночого товариства імені Олени Теліги та батькам студентів, які виявили інтерес до заходу і відвідали свято.
Усі учасники свята  щиро дякують за постійну допомогу у підготовці і проведенні виховних заходів працівникам бібліотеки ім. Олени Теліги.