ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ – ДИЗАЙНЕРІВ

 

21-23 лютого 2023 року відбувся он-лайн захист дипломів молодших спеціалістів зі спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» у групі 412-ВП.
Винятковий і складний рік у всьому. Перший захист дипломів у важких умовах війни, подолання труднощів із повітряними тривогами, відсутністю електрики, світла, Інтернету, захист з пунктів незламності, з різних куточків України та за її межами.
Але попри усі труднощі 34 молодих фахівця підтвердили своє право отримати диплом молодшого спеціаліста, показали високий фахової підготовки, продемонстрували практичні навички, отримані протягом усього навчання, порадували державну екзаменаційну комісію та запрошених представників роботодавців надзвичайно цікавими дизайнерськими роботами, Тематика дипломних проектів надзвичайно різноманітна – від книжок для малюків та прописів до серйозної, і такої потрібної сьогодні літератури - книги про героїчну оборону Маріуполя та Азовсталі.
Голова та члени екзаменаційної комісії, а також запрошені представники роботодавців відзначили високий рівень виконання та захисту представлених дипломних проектів. Особливо цікавим та неординарними були роботи таких студентів:
- Брехова Анастасія (керівник ДП Григор'єва Д. С.). Макет книжки «Посібник зіллявара» з сувенірною тематичною коробкою.
- Довбиш Катерина (керівник ДП Крижанівська С.О.). Макет розважально-інтерактивної книги-детектива для підлітків з сувенірною чашкою.
- Компаніченко Матвій (керівник ДП Мазур А. С.). Макет презентаційного комплекту для художньої виставки: арт бук художника та рекламні матеріали до виставки.
- Тхагапсова Марина (керівник ДП Абламська В.М.). Макет художньо - гумористичного видання про котів з тематичними картками.
- Яремчук Валентина (керівник ДП Романюк Л.В.). Макет книги спогадів про оборону Маріуполя та Азовсталі.
Серед 34 студентів , що були допущені до захисту дипломних проектів, 14 студентів захистилися на оцінку «відмінно», 11 студенти на оцінку «добре».
4 студента, окрім того, що мають відмінну оцінку за захист, ще й підтвердили право отримати диплом молодшого спеціаліста з відзнакою:
- Брехова Анастасія
- Заглінська Анна
- Мартинюк Ірина
- Назаренко Ангеліна
На жаль, цього разу захист дипломних проектів відбувся без традиційної виставки дизайнерських дипломних робіт, але в творчому резонансі з подіями сьогодення.
 
Щиро вітаємо наших перших випускників 2023! Бажаємо цікавих творчих проектів у професійному майбутньому, а всім нам — скорішої Перемоги. Все буде Україна!