Участь у онлайн-конференції «Messenger Marketing 2023»

Участь у онлайн-конференції «Messenger Marketing 2023»

 

12 квітня викладач ЦК «Економіки та підприємництва» Ольга ІМЕНИННИК взяла участь у онлайн-конференції «Messenger Marketing 2023».

 

Під час конференції спікери досконально висвітлили тему чат-ботів. А саме, чому все більше компаній запускають чат-боти у різноманітних месенджерах? Яка роль та завдання чат-ботів?

Гала Котова — керівниця команди маркетингу Rakuten Viber в Україні представила бізнес-рішення для кожної фази маркетингової воронки.

Анна Мельничук продемонструвала порівняльний аналіз популярності соціальних мереж в Україні та світі. Більшу частину свого виступу вона присвятила мережі Instagram (третє місце за популярністю, як в Україні, так і у світі). Було розглянуто тренди в Instagram у 2023 році, а також новинку – інстаграм канали, які поки що тестуються в США, але є надія, що з часом і українські користувачі зможуть створювати власні канали і навіть їх монетизувати.

Месенджери набирають чималої популярності серед інтернет користувачів. Тож вкрай важливо розуміти і застосовувати всі їхні функції, щоб бути на крок попереду від своїх конкурентів і отримувати максимальні прибутки.