Чергове засідання географічно-краєзнавчого гуртка

 

Чергове засідання географічно-краєзнавчого гуртка відбулося 9 травня у формі екскурсії. Під керівництвом викладачів ЦК геодезії та землевпорядкування Галини МАРЧУК, Тамари КОВАЛЬОВОЇ, Олега ГУРОВА студенти груп ГР-11,  ЗВ-13, Ф-10  та ОП-17 пройшли маршрутом Золоті ворота -  Поділ. Під час цієї подорожі членів гуртка чекало багато відкриттів,  адже їхні наставники підготували цікаві розповіді про особливості рельєфу цієї місцевості та історичні пам'ятки:

Золоті ворота,  Михайлівський та Софійський собори, Андріївська церква. Студент Вадим МАРЧУК представив своє дослідження про історію київського фунікулера. Запрошені  гості: викладачка комісії ЦК філологічних дисциплін Віра МАКСИМЧУК та завідувачка Бібліотеки імені Олени Теліги Олена ШЕВЧУК -  на завершення екскурсії  поділилися цікавою інформацією про Музей Михайла Булгакова на Андріївському узвозі та фонтан "Самсон" на Контрактовій площі. Психологиня коледжу Любов ФУРСА дала студентам практичні поради щодо розвитку уваги та пам'яті. Дві години промайнули непомітно,  настільки цікавими були розповіді.

А наприкінці заняття членів гуртка чекала традиційна вікторина, яка показала,  що студенти уважно слухали своїх викладачів і чудово засвоїли матеріал.

Така співпраця викладачів різних комісій коледжу та партнерів - стейкхолдерів, а також активні форми навчання  зацікавлюють студентів ,  мотивують до глибшого вивчення  навчальної дисципліни.