Участь у Київському міському турі щорічного Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу на краще виконання творів Олени Теліги

 

03 травня 2023 року студентка Каріна БІЛАН  (викладачка Ірина МАТЮШКО)  та членкині студентського літературного гуртка "Слово" (керівниця Віра МАКСИМЧУК)  представили наш коледж на Київському міському турі щорічного Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу на краще виконання творів Олени Теліги, що відбувся  в приміщенні Музею видатних діячів української  культури. Приємно,  що високопрофесійне журі,  до складу якого увійшла письменниця Ірен Роздобудько,  авторка книги про Олену Телігу, у номінації "Творча молодь" визначило  переможниницею Дарію МАШЕВЕЦЬ (Д-26) ,  яка представила на конкурс свою роботу- портрет Олени Теліги, дипломом другого ступеня була відзначена робота Анни  СІЛІДУЄВОЇ(Ф-10) - ілюстрація до вірша Олени Теліги "Козачок".  
Каріна БІЛАН ( 552- М ), Катерина БУЗУН, Надія ВЛАСЕНКО,  Інна ОСІПЧУК  (ОВ-12),  Аліна БОГОМОЛОВА (Д-16),  Марія ПОЛУШКІНА (ОВ-23к),  Арина БІЛОУСОВА,  Тетяна БОМКО (ОВ-22),  Юлія ГАВЕЙ,  Анастасія КЛИМЕНКО,  Олександра ТАРАСЕНКО (Ф-20) взяли участь у читанні поезії (онлайн ).
Студентки Катерина ВЛАСЕНКО, Наталія ПУШКАРЕНКО, Дарія МАШЕВЕЦЬ (Д-26)  мали честь від імені усіх учасників конкурсу покласти квіти до пам'ятника Олені Телізі  в Бабиному Яру.
Треба зауважити,  що цьогорічний конкурс особливий -  ювілейний,  двадцятий,  тому усі учасники отримають пам'ятні значки з портретом Олени Теліги.
Організатори конкурсу вручили подяки  викладачці ЦК філологічних дисциплін, керівниці гуртка  "Слово" Вірі МАКСИМЧУК  та викладачці ЦК геодезії та землевпорядкування Галині МАРЧУК за активну допомогу у підготовці,  організації і проведенні заходу,  а також надіслали лист з подякою на ім' я директора коледжу.
Бажаємо студенткам та їхнім наставницям творчого натхнення і подальших успіхів!