Виховуємо, навчаємось, розвиваємось...

 
22 травня 2023 року було проведено незвичайну виховну годину для 3 груп коледжу 220-Ж, 221-Ж, 209-ІПЗ за ініціативою класних керівників Халіновської Л.А., Полубейник Н.І., Ільченко А.А. та студентів на розгляд була запропонована тема: "Соціофобія та соціопагія: причини і наслідки". Зустріч відвідала також психологиня коледжу Фурса Л.А.
Зацікавила своєю доповіддю студентів Халіновська Л.А., дала основні поняття, навела приклади. Далі відбувся цікавий інтерактив між студентами та психологом. Надзвичайна активність студентів була дуже приємна. Питання були змістовні, цікаві.Обговорили на прикладах безліч ситуацій. З'ясували чим відрізняється соціофоб від інтроверта. Які особливості соціопатів, як їх розпізнати, як зберегти себе від токсичного спілкування.Обговорили можливості для живого спілкування у сьогоднішніх складних умовах. Ми говорили на серйозні теми і сміялися, думали і приймали рішення, змінювалися і розвивалися! Час промайнув дуже швидко!Планували годину, а провели разом цілих дві!
Зараз час шукати можливості та використовувати їх , розвивати свої комунікативні навички! Недаремно кажуть, що соціофобія - хвороба невикористаних можливостей! Будемо шукати нові можливості для таких цікавих зустрічей! Новий досвід був надзвичайно цікавим!