Виховний захід до Дня Захисників і Захисниць України в групі 556-ІПЗ

 

03 жовтня 2023 року до  Дня Захисників і Захисниць України в групі 556-ІПЗ (куратор Ольга ОРЛОВА) було проведено виховний захід «Дякую ЗСУ!».

Це  свято увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Боронити батьківську віру, благословенний край своїх славних пращурів, сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком.

Метою заходу було формування інтересу до історичного минулого українського народу, виховання позитивних моральних якостей, почуття патріотизму.

556–ІПЗ група займається волонтерською діяльністю підтримує інженерно-саперну роту 32  ОМБр ІСР бригади. Відповідає за цей напрямок в групі і приймає активну участь студент Денис РИБКА. 

На жаль, в бригада втратила воїна КРЯЧЕНКО СЕРГІЯ ІГОРОВИЧА, який з перших днів війни став на захист нашої країни. Його загибель вшанували хвилиною мовчання. Світла пам*ять герою!

Україна пишається своїми патріотами, пам’ять про них навічно залишиться прикладом щирої любові до України в наших серцях і думках!