ВИБОРИ ВІДБУЛИСЬ!

ВИБОРИ ВІДБУЛИСЬ!

04 ЖОВТНЯ 2023 РОКУ, відповідно чинного законодавства, у ВСП “Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету” відбулось рейтингове голосування на заміщення посади директора фахового коледжу. У голосуванні взяли участь – кожен педагогічний штатний працівник коледжу, представники з числа інших штатних працівників, які обрані відповідними працівниками шляхом прямих таємних виборів та виборні представники з числа студентів, які обрані студентами шляхом прямих таємних виборів.

Кабінки та урни для голосування були встановлені в актовій залі. Голосування розпочалося о 9.00 і тривало до 15.00. У голосуванні взяли участь 177 виборців.

В ході голосування на виборчій дільниці була присутня група уповноважених представників Національного авіаційного університету на чолі з Сергієм БОНДАРЧУКОМ.

За результатами підрахунку голосів виборча комісія встановила, що за кандидата на посаду директора ВСП “Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету” Віктора ПАРАНІЧА віддали голоси 150 (77%) учасників голосування.

Заяв і скарг під час голосування не надходило.

Отже, переважною більшістю голосів директором ВСП Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету обрано

Віктора ПАРАНІЧА.

Вітаємо Віктора Петровича з перемогою та обранням на цю посаду!

Бажаємо сил, здоров’я, невичерпної енергії та всього найкращого!

Протокол №7 виборчої комісії про результати рейтингового голосування на посаду керівника закладу фахової передвищої освіти