Всесвітньому дню заощаджень – 99 років!

 

 

25 жовтня 2023 року відбулось чергове онлайн-засідання студентського наукового гуртка циклової комісії фінансів та менеджменту «Фінансова грамотність як компетентність щодо прийняття раціональних фінансових рішень», що було присвячено Всесвітньому дню заощаджень, що відзначається щороку 31 жовтня та якому цьогоріч виповнюється 99 років.

Модератором заходу виступив викладач фінансово-економічних дисциплін, кандидат економічних наук, спеціаліст вищої категорії Правдивцев Павло Анатолійович.

Засідання гуртка пройшло у форматі круглого столу, під час якого учасники заходу мали можливість обговорити історію виникнення Всесвітнього дня заощаджень, сформулювати свої правила планування особистих фінансів, продемонструвати розуміння поняття «фінансова подушка безпеки», визначити існуючі фінансові помилки людей, а також перевірити власні знання щодо планування сімейного бюджету та розумних заощаджень у змаганнях на ігровій платформі Kahoot!.

У роботі круглого столу взяли участь 9 студентів третього курсу коледжу з різних спеціальностей.

Нагадаємо, що починаючи з вересня 2023 року щомісяця проходять засідання студентського наукового гуртка циклової комісії фінансів та менеджменту. З роботою гуртка та матеріали засідань можна ознайомитися за посиланням: https://sites.google.com/kitz.nau.edu.ua/ssc-financeandmanage.