Міжнародний міждисциплінарний круглий стіл "Філософія та публічні комунікації: інформаційний простір сучасної культури"

 

27 жовтня 2023 року Ігор ЯРОВИЙ, к.е.н., член-кореспондент Міжнародної академії освіти, заступник директора з навчальної роботи, Ірина МАТЮШКО, голова ЦК філологічних дисциплін, Ангеліна ХОМЕНКО, викладач спеціальних дисциплін, Віталій ЛИТВИНЕНКО, викладач спеціальних дисциплін та здобувачі освіти спеціальності 061 Журналістика долучились до Міжнародного міждисциплінарного круглого столу "Філософія та публічні комунікації: інформаційний простір сучасної культури".
Захід відбувся в УДУ імені Михайла Драгоманова і був приурочений пам'яті української журналістки, публіцистки, громадської діячки, головного редактора газети "Освіта", члена Національної спілки журналістів України Коноваленко Ольги Степанівни.
Викладачі та студенти мали можливість презентувати свої роботи та взяти участь у цікавих обговореннях. Зокрема, здобувачка освіти групи 320-Ж, Єлизавета ШАДУРА зацікавила всіх можливостями штучного інтелекту на етапах збору та обробки інформації для створення журналістського матеріалу.
Здобувачка освіти групи 566-Ж, Марія ЛАДИНСЬКА презентувала роботу про відторгнення фемінізму в українській культурі та його відображення в медіа.
Щиро дякуємо організаторам за можливість представити здобутки своїх наукових досліджень та викладачам, що гідно підготували своїх студентів до заходу.