Герої поруч з нами...

Сьогодні 6 грудня у День Збройних сил України за підтримки профспілкового комітету студентів КІтЗ НАУ та Первинної профспілкової організації КІтУ НАУ організовано зустріч адміністрації коледжу на чолі з директором Юрієм Шмельовим, Студентською радою зі справжніми військовими, нашими захисниками в затишній аудиторії коледжу зі смаколиками і ароматним чаєм.
Відбулося щире спілкування молоді і дорослих людей, з питаннями і відповідями , з історіями і фактами. Ділилися цікавинками військової справи, побутовими історіями і історіями кохання. Адже саме кохання дає невичерпний ресурс жити і перемагати в такі складні часи. Колись після війни ми зможемо назвати наших героїв, а сьогодні вони ділилися своїми позивними і їх історіями.
Молода пара чоловік і дружина працюють за напрямком військового зв'язку. Вони такі юні не змогли просто займатися громадськими справами, коли в країні іде війна.
Досвідчений військовий в захопленні розповідав про військові будні, навчання молоді. Щиро наставляв молодь любити і захищати свою країну, свою родину, свій дім.
Вразила жіноча половина представників доблесних ЗСУ. Не вірилось як такі тендітні жіночки тримають автомат?Розповідь про сльози і навчання військовій справі, про важкий шлях під Бахмутом і Лиманом мами трьох дітей ще довго буде відгукуватись в серцях наших студентів і викладачів.
Післясмак цієї зустрічі ще довго буде в наших серцях, в наших душах. Герої , які поруч, які роблять буденну для них справу- захищають Батьківщину і наближають нашу з Вами Перемогу!
Зі святом Вас, кращі військові в світі нашої непереможної України!