«Роль фізики в розвитку військової медицини та технологій порятунку людей»

15.12.2023 студентки 1 курсу, групи 577-М Аліна Бражник та Вікторія Самохвал, підготували та провели захід на тему: «Роль фізики в розвитку військової медицини та технологій порятунку людей». На захід були запрошені викладач фізики Олена Свириденко та голова профактиву Юрій Ївженко, студенти нашого коледжу.

Мета заходу: обговорити та зрозуміти значення фізики у контексті військової медицини та сучасних технологій порятунку людей.

У ході круглого столу студенти переконалися ще раз, що фізика відіграє ключову роль у військовій медицині та технології порятунку. На протязі заходу мали можливість зануритися у світ взаємодії фізики та медицини, розглянути актуальні теми, які стосуються сучасних технологій порятунку в умовах військових конфліктів та надзвичайних ситуацій.

З презентаціями виступили студенти Аліна Бражник (577 гр.), Вікторія Самохвал (577 гр.), Анна Дробіна (588 гр.) та Олексій Жуковський (555 гр.). Багато слушних і цікавих думок висловили Анна Айкало (577 гр.), Дмитро Курінний (555 гр.), Анастасія Адамська (577 гр.)

В обговоренні також взяли участь Аліна Черемісінова (577 гр.), Дмитро Кікнадзе (563 гр.), Каленіченко Анастасія (577 гр.), Бацан Анастасія (577 гр.), Дар’я Міщенко (577 гр.), Вероніка Пророка (577 гр.), Евеліна Кравченко (577 гр.), Анастасія Ориховська (574 гр.), Олександра Андрійчук (557 гр), Артем Костюченко (563 гр.), Михайло Коваленко (555 гр.), Софія Германович (588 гр.).

Велика подяка всім організаторам та учасникам, які зробили свій вклад в успішне проведення цього заходу.
Сподіваємося, що отримані знання та ідеї стануть стимулом вивчення фізики для подальших досліджень і розвитку не тільки в галузях медицини та технології порятунку, а також в інших сферах нашого життя.