ШКОЛА МОЛОДОГО ВИКЛАДАЧА

01 лютого 2024 року у ВСП «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету» відбулось чергове засідання «Школи молодого викладача»

На засіданні були розглянуті теми:

1. «Нормативно-правові документи з організації освітнього процесу у ВСП «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування НАУ». (Закони, акти, положення тощо)»

Доповідач Юрисконсульт коледжу Олена ВЕРХОГЛЯД

З цікавою доповіддю про нормативно-правові документи освітнього процесу в коледжі виступила юрисконсульт коледжу, ознайомила аудиторію з  Положеннями які є на сайті коледжу, ознайомила зі змінами в законах в період військового стану в країні.

2. «Поняття освітнього процесу у коледжі. Перелік документації, що забезпечують навчальний процес: навчальний план, робочий навчальний план, освітньо-професійна програма, індивідуальний план викладача»

Доповідач Завідувач навчально-методичного кабінету Світлана КРАВЧЕНКО.

Була представлена презентація та доповідь, де детально висвітлено питання освітнього процесу в коледжі, його мету, основні завдання, розглянуто форми організації освітнього процесу та його види. Молоді викладачі ознайомилися з документацією, що забезпечує навчальний процес в коледжі, зі створенням навчальних планів, робочих навчальних планів, освітньо-професійних програм та розібралися в правильності заповнення індивідуального плану викладача

Ця зустріч була гарною можливістю для викладачів отримати необхідний досвід та нові знання для подальшої продуктивної роботи в коледжі.