Екскурсія до Національного музею історії України

Класні керівники: Терещенко Людмила Анатоліївна, Гурська Людмила Борисівна та Литвин Лариса Василівна разом зі своїми студентами груп РПЗ-28, РПЗ-38 та РПЗ-29к відвідали Національний музей історії України. По дорозі до музею опановували історичні пам’ятки славетного міста Києва: Золоті ворота, Софіївська площа, Михайлівський собор……

Екскурсія присвячена до видатних дат (22 січня День Соборності та  28 січня  «Затвердження державного прапора України». Студенти разом з викладачами відвідали локацію «Прапори Незалежності».

На чолі з екскурсоводом дізнались багато цікавої інформації, пройнялись подіями знаменитих патріотів в боротьбі за незалежність нашої держави. Відвага та відданість українців заради свободи свого народу немає меж, в цьому переконались наші студенти, прослухавши історичні довідки. На жаль боротьба нашого народу триває і в даний час, тому знати свою історію, бути патріотом своєї рідної країни, любити її безмежно, завдання та покликання нашої молоді, передавати всі традиції нашому майбутньому поколінню!!!

По завершенню здійснили поїздку на фунікулері!)