НАША ГОРДІСТЬ - НАШІ ВИПУСКНИКИ

Не залишились осторонь війни і випускники нашого коледжу. Відразу після повномасштабного вторгнення, оговтавшись після жахливих подій в Бучі, Ірпені, Бородянці сміливі та завзяті громадяни стали на шлях волонтерства та всілякої допомоги нашим захисникам. 

Така тендітна, але з залізним характером, Анастасія ЛЕМБА, випускниця ВСП «Фаховий коледж інженерії управління та землевпорядкування НАУ», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», розпочала свою волонтерську діяльність, яка згодом переросла в Благодійний Фонд «Полюс Світла».

Основною діяльністю є виготовлення павербанків для ЗСУ з вживаних електронних сигарет, в які вмонтовують ліхтарики. Також, виготовляють USB-грілки, які здатні гріти військових від павербанку.

Навчаються новим технологіям, а саме опановують виготовлення FPVдронів . Це все одразу і безкоштовно передається нашим військовим.

За час роботи, виготовили вже понад 1000+ павербанків для військових, які боронять нас на Донецькому, Харківському, Херсонському та Запорізькому напрямках.

Пишаємося нашими випускниками та закликаємо підтримати донатами Благодійний фонд "Полюс світла"(https://send.monobank.ua/jar/4v5aCTmW5j)

Разом до перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!