Члени осередку “Молода просвіта” провели конференцію на тему: “ВУТ “Просвіта”: від заснування до сьогодення”.

     Члени осередку  “Молода просвіта” (студенти групи 577-М-1 та актив групи 320-Ж) до Міжнародного дня рідної мови провели конференцію на тему: “ВУТ “Просвіта”: від заснування до сьогодення”.

    У вступному  слові голова осередку “Просвіта” Галина Трегубова  підкреслила, що товариство “Просвіта” називають матір’ю українських  громадських організацій. Студенти підготували якісні  презентації,  змістовні доповіді, в яких відобразили знання  про діяльність товариства  “Просвіта”, розкрили питання про зв’язок письменників із “Просвітою”,  поставили завдання  перед осередком “Молода просвіта” дбати про популяризацію наукових знань, вшанування української мови та  культури.

     У заключному слові викладач-просвітянка Людмила Халіновська  закликала студентів берегти надбання нашого народу та рухатися вперед.

Конференцію “ВУТ “Просвіта”: від заснування до сьогодення” проведено на високому науково-методичному рівні. Захід спрямований на формування національної свідомості студентів, розвитку високодуховних якостей особистості й підтримання наукової та творчої ініціативи здобувачів освіти коледжу.