Захід-ревізієм до Дня Пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2024 року адміністрація та викладачі коледжу ВСП «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування НАУ» взяли участь в заході, який присвячений Пам’яті Героїв Небесної Сотні. В сучасній історії нашої держави такою подією стала Революція Гідності, яка свідчить що український народ  – це не проста маса людей, а волелюбна, смілива нація, яка здатна відстоювати свій вибір.

Щорічно, 20 лютого, у відповідності до Указу Президента України від 11 лютого 2015 року, Україна вшановує Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності, яка розпочалася в листопаді 2013 року, стала однією з найвеличніших подій в новітній історії України. Вона змінила Україну, вона змінила кожного з нас.  Організаторами заходу були: Науково-методичний центр ВФПО спільно бібліотекою ВСП «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», Борщівського агротехнічного фахового коледжу, ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», ВСП «Ніжинський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ».

 Метою даного заходу було увічнити людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави; гідно вшанувати подвиг загиблих за ідеали демократії, права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Дякуємо за захід.