ШКОЛА МОЛОДОГО ВИКЛАДАЧА

22 грудня 2024 року у ВСП «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету» відбулось чергове засідання «Школи молодого викладача»

На засіданні з темою: «Процедура ліцензування та акредитації освітніх програм. Вимоги та документація» виступила заступник директора з навчально-методичної роботи Альона ХЕБДА

Була представлена презентація та доповідь під час якої доповідач пояснила що таке ліцензування, акредитація та навіщо вони потрібні. Ознайомила викладачів з процедурою ліцензування та проходження акредитації освітньо-професійних програм, ознайомила з вимогами, переліком документації, потрібної для проходження ліцензування та акредитації

Другим питання висвітлювалося «Самоосвіта та підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Положення про підвищення кваліфікації. Форма та можливості проходження КПК. Атестація педагогічних працівників. Умови, терміни, вимоги»

Доповідач завідувач навчально-методичного кабінету Світлана КРАВЧЕНКО.

Доповідач ознайомила присутніх з Положенням про підвищення кваліфікації, з видами, формами, умовами підвищення кваліфікації. Розповіла про порядок проведення атестації педагогічних працівників, згідно положення  МОН України. Про умови атестації, вимоги до педагогічних працівників, про терміни подачі документів, самої атестації.

Ця зустріч була досить насичена інформацією необхідною для подальшої продуктивної роботи викладачів та покращення освітнього процесу у коледжі.  Викладачі отримали важливу інформацію щодо підготовки документів для акредитації освітніх програм та порядок проходження атестації викладачів.