Виховна година, проведена Свистуновою Єлизаветою до Всесвітнього дня письменника

Виховна година, проведена Свистуновою Єлизаветою до Всесвітнього дня письменника, яке щорічно в усіх країнах відзначається 3 березня на тему "Сучасні українські письменники", відображає важливість вивчення та популяризації сучасної української літератури серед молодого покоління. Висвітлення творчості різних письменників та письменниць, таких як Сергій Жадан, Оксана Забужко, Ліна Костенко, Макс Кідрук, Ольга Мігель, Тарас Прохасько, Наталія Матолінець, Степан Процюка та інші, стимулює зацікавленість студентів у вивченні та сприйнятті вітчизняних літературних шедеврів.
Позитивним є той факт, що українська молодь активно обговорює та виявляє інтерес до розвитку власної літературної спадщини. Зацікавленість українців у власній культурі та мові сприяє їхньому культурному самовизначенню та підтримує розвиток національної ідентичності.
Участь студентів у діалозі щодо розвитку української літератури відображає не лише їхнє зацікавлення у вивченні культурних цінностей, а й свідомість важливості відданості рідній мові та культурі. Такий позитивний настрій є обіцянкою подальшого розвитку літературного життя України та збереження національної спадщини.