ШКОЛА МОЛОДОГО ВИКЛАДАЧА

29 грудня 2024 року у ВСП «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету» відбулось чергове засідання «Школи молодого викладача»

На засіданні була представлена та розглянута презентація на тему: «Форми та методи проведення підсумкового контролю» виступила завідувач навчально-методичного кабінету КРАВЧЕНКО Світлана. Молоді викладачі дізналися що таке підсумковий контроль знань, для чого він проводиться, які є форми його та методи.

З презентацією та доповіддю на тему: «Оцінювання навчальних досягнень студентів та ведення журналу обліку академічної групи» виступили заступник директора коледжу з навчальної роботи Ніна ГРИШКО та методист вищої категорії коледжу Ірина ТИТОК

Доповідачі детально розповіли викладачам як правильно розподіляти бали на курсові, самостійні, екзамени. Розповіли про заповнення відомостей та ведення журналів. Відповідали на питання викладачів які виникали під час презентації.

Заняття було насичене цікавою, а головне корисною для багатьох викладачів інформацією, оскільки у багатьох молодих викладачів виникають  проблеми як із заповненням відомостей, так і з заповненням журналів. Тож ця зустріч в «Школі молодого викладача»  була необхідною для подальшої продуктивної роботи викладачів та покращення освітнього процесу у коледжі.