ТИЖДЕНЬ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ІНОЗЕМНИХ МОВ

З 03 по 07 квітня 2023 року в КІУтЗ НАУ був проведений тиждень циклової комісії іноземних мов.
Розпочався тиждень виставкою тематичних газет, під час участі у якій студенти продемонстрували неабиякий творчий підхід та креативність до художнього висвітлення тем «Україна в наших серцях»,  «Визначні місця мого рідного краю»,  «Англійська мова в моєму житті і майбутній професії».
У понеділок 03 квітня викладач Хоменко А.О. організувала і провела відкритий захід на тему «Creative Workshop», під час якого студенти обговорювали проблематику розвитку креативності, творчості, естетичного впливу музики та культури на життя особистості. Представлені студентами презентації вирізнялися яскравістю, неординарністю, цікавим і творчим підходом до представлення власних думок.
У вівторок 04 квітня студенти викладачів Слинько І.І., Сливко В.О., Горобець Л.М., Миголь В.М., Ткачук Н.Г. взяли участь у відеочеленджі «Reasons for starting to learn English.» Метою створених студентами відеосюжетів було зацікавити і мотивувати однолітків до вивчення та вдосконалення знань англійської мови та заохочення до її використання в усіх сферах життя.
У середу 05 квітня викладач Бунакова Н.В. організувала студентів до участі у заході «Lyric Lab – Learn English with songs.» Викладачем було запропоновано до обговорення ряд цікавих питань щодо потужного впливу музики на формування та розвиток ряду компетентностей та позитивну мотивацію при вивченні англійської мови. Студенти взяли активну участь в дискусії, висловлювали власну точку зору, представляли презентації про улюблених виконавців.
Крім того, у середу найсильніші студенти отримали можливість
продемонструвати свої знання з англійської мови, взявши участь в олімпіаді, яка була організована та проведена в рамках тижня викладачами Гришко Н.О. і Ткачук Н.Г. Завдання олімпіади були складені за принципом ЗНО та перевіряли здібності студентів не лише у правильному використанні граматики та лексики мови, а і у здатності організувати правильний тайм-менеджмент, спроможності застосування різноманітних стратегій та підходів до виконання завдань, демонстрації навичок роботи з різними форматами текстів, знання алгоритму виконання завдань та використання отриманих за всі роки навчання знань на практиці.
У четвер 06 квітня викладачі Гришко Н.О. і Ткачук Н.Г. організували у співпраці із міжнародним освітньо-методичним центром «Дінтернал
Ед’юкейшн», ексклюзивним представником всесвітньовідомої освітньої корпорації PEARSON в Україні, методичний вебінар для викладачів на тему «Викладання у цифровому світі – складнощі та виклики навчання англійської онлайн». Метою роботи під час вебінару було отримання ряду практичних порад та розгляд питань персоналізації навчальних матеріалів для студентів, розвиток мовленнєвих компетенцій під час онлайн навчання, підтримка мотивації студентів до навчання за допомогою  цифрових технологій.
У п’ятницю 07 квітня викладачі Тарасюк К.І. та Михайленко О.А. провели відкрите засідання гуртка на тему «Our college. War pages.». Викладач Михайленко О.А. і студенти-гуртківці підготували надзвичайно емоційні презентації-розповіді, особисті історії студентів та викладачів коледжу, хроніки подій війни росії проти України, починаючи з 24 лютого 2022 року і по сьогоднішній день. Емоції власних переживань, сльози від згадок про пережиті події, страшні подробиці виживання в умовах окупації, біль від втрати близьких, рідних, знайомих, усвідомлення ціни боротьби і супротиву, яку щоденно сплачує країна в цілому та кожна людина особисто – таким був основний наратив кожної хвилини спілкування під час цього заходу. І, звичайно - непереборна гордість за свій народ, розуміння, що українці – це незламна нація, яка єднається навіть у найтяжчі часи, стійка віра в те, що незабаром над всією Україною майорітиме жовто-блакитний прапор нашої перемоги.

 

Маргарита Киян. Why do we need to study English

Анастасія Далакова. Why do we need English in our…

Виставка плакатів - 1

Виставка плакатів - 2

Виставка плакатів - 3

Бунакова Н.В. Lyric Lab

Гришко Н.О. Ткачук Н.Г. - вебінар

Хоменко А.О. Creative workshop

Результати олімпіади з англійської мови

Тарасюк К.І. Михайленко О.А. - 1 Our college. War…

Тарасюк К.І. Михайленко О.А. - 2 Our college. War…