Бінарне заняття з представниками компанії «Омега Телеком» на тему: «Основи експлуатації телекомунікаційних систем»

Для здобувачів спеціальностей: 123 «Комп’ютерна інженерія» та 172 «Телекомунікації та радіотехніка»

Серед інноваційних методів викладання викладачі комісії комп’ютерної інженерії та електронних комунікацій продовжують використовувати залучення до проведення занять професіоналів-практиків та представників роботодавців.

Так, 8 лютого головою циклової комісії комп’ютерної інженерії та електронних комунікацій, викладачем-методистом Євгенією Красовською та викладачем комісії комп’ютерної інженерії та електронних комунікацій Євгенієм Тупотою до здобувачів 3 курсу спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» освітньо-професійна програма Комп’ютерна інженерія (навчальні групи 314-КІ, 315-КІ) та здобувачів 4 курсу спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка» освітньо-професійна програма Телекомунікації та радіотехніка (навчальна група 411-ТР) було запрошено представників компанії «Омега Телеком» – заступника генерального директора з корпоративних зв’язків Івантеєва Євгенія Володимировича та технічного директора Бутенко Івана Євгеновича.

Для початку своїм досвідом поділився перший гість, Євгеній Івантеєв, розумний, харизматичний, ідейний чоловік, який розповів студентам про історію створення компанії, з чого починав, що читав і які навички та досвід стали у нагоді. Говорили про сучасні тренди і як варто їх відслідковувати в період кризи, що нового в ІТ та телекомунікаціях та які виклики на них чекають.

Технічний директор компанії Іван Бутенко розповів про важливість комунікаційних навичок та важливість системного мислення. На його думку вміння домовлятися – це особлива форма впливу під час роботи та те, що і визначає кінцевий результат.

Детально зупинилася на вакансіях, вимогах до претендентів, особливостях оплати. Здобувачі освіти мали змогу задавати запитання та жваво обговорювати почуте. Зустріч була цікавою і корисною.

Під час зустрічі обговорювалися питання забезпечення відповідності програмних результатів навчання запитам сучасних підприємств. Стейкхолдери запропонували ввести у навчальний процес дисципліни або теми в освітні компоненти, які б забезпечили набуття здобувачами освіти відповідних компетентностей.

Дякуємо компанії «Омега Телеком» за співпрацю, відкритість та бажання ділитися тим, що робите та любите!

А ми продовжуємо вчитися та набувати практичний досвід!

До нових зустрічей!

Голова циклової комісії

комп’ютерної інженерії та електронних комунікацій                                        

Євгенія КРАСОВСЬКА