Звіт бінарного заняття група ОВ-32 та група ОП-47

28.02.2024р. головою циклової комісії фінансів та менеджменту, викладачем вищої категорії Оленою Брезіцькою, членом циклової комісії фінансів та менеджменту, викладачем вищої категорії Ольгою Курманською  бухгалтерами  Комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» Світланою Руденко та Ольгою Дунєбабіною для здобувачів 3 курсу спеціальності 073 «Менеджмент»  Освітньо-професійна програма: «Організація виробництва» група ОВ-32 та для здобувачів 4 курсу спеціальності: 275 «Транспортні технології» Освітньо-професійна програма: «Організація перевезень та управління на автотранспорті» група ОП-47 було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік» та «Основи бухгалтерського обліку та фінансів» за темою «Організація бухгалтерського обліку у державних і комунальних підприємствах».

Здобувачі ознайомились з обліковою політикою державних та комунальних підприємств, а також бухгалтерією комунального підприємства.

Світлана Григорівна та Ольга Андріївна розповіла розповіли про особливості облікової політики державних та комунальних підприємств. Також акцентували увагу на недоліках та перевагах використання в бухгалтерському обліку бухгалтерської програми «KBS. Бухгалтерія комунального підприємства».

Наприкінці заняття спеціалісти відповіли на багаточисленні запитання здобувачів.